3 gode idéer til påskefrokosten


Hej alle.

Tilbage i foråret prøvede jeg kræfter med 3 opskrifter, som jeg medbragte til en familie påskefrokost. Jeg lavede en vegansk udgave af hønsesalat, karrysild og tunsalat. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at lave det jeg plejede at spise, bare i en vegansk udgave i stedet for. Mange synes det er fjollet, for hvorfor spiser jeg ikke bare animalsk, hvis jeg alligevel prøver at efterligne det? Men altså, det jo bare slet ikke det det handler om. Jeg droppede ikke kødet eller mejeriprodukterne fordi jeg ikke kunne lide det, men simpelthen fordi jeg ikke følte jeg kunne stå inde for at spise det, efter at have fundet ud af hvad der gik forud for det. Opskrifterne egner sig selvfølgelig ikke kun til påskefrokosten, men bare generelt til når frokosten skal være lidt ekstra lækker. Opskrifterne kommer her, og 2 af dem er tyvstjålet andre steder fra 👌🏼

Vegansk 'karrysild' finder du her: Vegansk 'sild' i sennepsdressing

Vegansk 'hønsesalat' finder du her: Vegansk 'hønsesalat'

Vegansk 'tunsalat' er min egen opskrift, som kommer her:

  • 1 dåse kikærter
  • 1/2 rødløg
  • 1/2 hvidløg
  • 1 håndfuld majs
  • 1 håndfuld ærter
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 4 spsk. Vegansk Mayo fra Hellmann’s
  • Et par dråber citron
  • Salt og peber

- Dræn kikærterne, og put alle ingredienser i en foodprocessor. Kør indtil det har en fin konsistens. Smag til med salt og peber.

Håber I vil kunne lide opskrifterne, og forhåbentlig imponere jeres familie og venner. Det behøver ikke være kedeligt, at lave vegansk 😉 

- Frederikke ♥