Squash boller


Yes, det så lige præcis det jeg har spist hele dagen: Nybagte squash boller med verdens bedste veganske ‘nutella’ 🍫 Den er både økologisk og fri for palmeolie, så du vil bestemt ikke fortryde! 🙌🏼 💥 Kan købes i Bilka og Føtex.

Opskrift:
550 g. mel (jeg brugte 450 g. hvedemel + 100 g. grahamsmel)
25 g. gær
2 dl. lunkent vand
1 dl. plantedrik (jeg brugte risdrik)
1 hel squash
2 spsk. hampefrø
2 spsk. sukker
1 tsk. salt

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt plantedrik, sukker, salt og hampefrø. Rør godt, og riv din squash bagefter. Tilsæt squash, og rør det hele godt igennem igen. Tilsæt mel lidt efter lidt, og lad dejen være lidt klistret. Lad dejen hæve i 30 min. og tænd din ovn på 200 grader. Form bollerne (brug 2 skeer), og læg dem på din bageplade med bagepapir. Bag bollerne i 18-20 min. på 200 grader.
Lad dem køle lidt inden servering 💚
- F.