Vegansk boller i karry


Vegansk boller i karry ūüíõ
En lidt dyr omgang i dette tilf√¶lde med Beyond Sasauge, men de passer alts√• helt perfekt til en omgang boller i karry! ūüĆĪ Vil du g√• efter en lidt billigere udgave, s√• kan Naturli‚Äôs k√łdboller fra frost ogs√• sagtens bruges ūüôĆūüŹľ
 
Opskrift 2-3 pers:
1 pakke Beyond Sausage, eller Naturli Veggie Balls
1 liter vand
1 terning gr√łntsagsbullion
50 g. sm√łrbar
6 spsk. mel
4 tsk. karry
Havredrik
Ris
Salt og peber
 
Fremgangsmåde:
Start med at kog dine ris. Kog derefter 1 liter vand op, og tils√¶t din gr√łntsagsboullion. Klip og form bollerne (kun hvis det er Beyond Sausage). Put bollerne i det kogende vand, og lad det koge i 10 min. Tag bollerne op af vandet, og l√¶g dem p√• en tallerken. Si gerne lige vandet, og gem det til senere. Tag en ny gryde i brug, og smelt sm√łrbar sammen med din karry. R√łr det rundt, og tils√¶t herefter mel. Tils√¶t lidt efter lidt det kogte vand, og pisk det indtil der ikke er flere klumper. Jeg brugte n√¶sten al vandet, og tilsatte efterf√łlgende havredrik indtil jeg havde den √łnskede konsistens. Smag til med salt og peber, og tils√¶t til sidst bollerne til saucen. Lad det simre, s√• k√łdbollerne varmes op.
Velbekomme ‚ú®
(Obs. Bruger du Veggie Balls, s√• koger du blot vandet med din bullionterning, og g√•r direkte til at lave saucen. K√łdbollerne beh√łver ikke koge med, de tils√¶ttes f√łrst til sidst i saucen)
- F.