Vegansk 'røræg' med spinat


Vegansk 'røræg' med spinat 🍳🌿 ~ Jeg elsker selv denne måde at spise ‘æg’ på om så det er til min morgenmad i weekenden, eller på et stykke rugbrød til frokost. Det smager hammer godt, og synes bestemt I skal have chancen for at prøve opskriften af 💛✨

Opskrift til 1-2 pers:
60 g. kikærtemel
1,5 dl. kogende vand
1/2 grøntsagsbullion terning
Stor håndfuld spinat
Smørbar
Salt og peber

Smelt smørbar på panden, og tilsæt spinat. Steg det få minutter. Put kikærtemel i en skål, og rør grøntsagsbullionen ud i vandet i en anden skål. Tilsæt grøntsagsbullion blandingen i kikærtemelet og pisk det sammen. Tilsæt evt. mere vand, hvis det er for tykt. Hæld blandingen ned til spinaten og rør det rundt indtil det ser ud som på billedet (Kan tage lidt tid) Smag til med salt og peber.
Kikærtemel forhandles hos: @foetex og @superbrugsen til 26,95 kr.