Veganske ferrero rocher 💛✨


Jeps, det er lige præcis det jeg har eksperimenteret med! Smager selvfølgelig ikke fuldstændig som de rigtige, MEN det er et super godt og lækkert alternativ, hvis du craver dem ligesom mig 😍🙌🏼
Er i klar til en nem opskrift?

Alt du skal bruge til 10-12 stk er:
• 1 pakke @ichoc_vegan_chocolatemed hasselnød
• 4 spsk. kokosmælk (Kun den fede del)
• 4 spsk. hasselnøddesmør (Jeg lavede det selv, da det er billigere ~ Ellers kan det købes færdigt)
• Hele hasselnødder til at putte i + hakkede hasselnødder til at rulle dem i

Südan gør du:
Smelt chokoladen, tilsæt kokosmælk og hasselnøddesmør. Rør det hele sammen, og sæt det i fryseren i 1,5-2 timer indtil massen er fast. Tag en god klump af chokolademassen, og put en hel hasselnød ind i, og rul den til en kugle. Rul herefter kuglen i de hakkede hasselnødder. Fortsæt indtil der ikke kan blive flere, og opbevar dem i fryseren. Skal tages ud 5 min. før du vil nyde dem ~ Velbekomme 🌰🍫
______________
Ønsker du at lave hasselnøddesmør selv, så bager du 200 g. hasselnødder i ovnen på 175 grader i 15 min. Gnid dem efterfølgende i et viskestykke, så al skrælden gnides af. Put hasselnødderne ned i en foodprocessor, og tilsæt lidt salt. Kør hasselnødderne i foodprocessoren indtil det bliver til en lækker og cremet masse (Det sker ca. efter 10 min. tid, så bliv ved indtil det sker) 🌿