Nøj, hvor har jeg bare haft lyst til flødekartofler i et godt stykke tid!
Kun en gang har jeg lavet det imens vi har levet vegansk herhjemme. Det smagte super fint - Det var bare ikke særlig cremet. Men men.. I dag! Der har jeg formået at lave det, så det var super lækkert og cremet.
Vil i høre hemmeligheden? 🙊
Hemmeligheden er at putte SPIR smøreost i fra @nettodk 🙌🏼
Opskrift til 2-3 pers:
- 500 gram kartofler
- 1 SPIR natural smøreost
- 1 Cremefine madlavningsfløde (plantebaseret selvfølgelig)
- 1,5 fed hvidløg
- 200 ml. vand (mere vand hvis du ønsker den mindre tyk)
- Salt og peber
Skær kartoflerne ud og smid dem i et fad. Pisk smørreost, Cremefine og vand sammen. Tilsæt hvidløg + salt og peber. Hæld det over kartoflerne, og put det i ovnen i 1 times tid på 200 grader. Velbekomme 👋🏼
- Frederikke