Veganske RAW kokoskugler (A la Rafaello)


Opskrift til ca. 15 stk:
• 65 g. cashewnødder
• 125 g. kokosmel (+ mere til at rulle dem i)
• 45 g. kokosmælk (den faste del)
• 30 g. smeltet kokosolie (jeg brugte neutral)
• 30 g. sirup
• 15 smuttede mandler

Start med at putte dine mandler i blød i kogende vand, så de kan smuttes senere. Hak cashewnødderne helt fine i en blender/foodprocessor, hæld de blendede cashewnødder over i en skål og tilsæt kokosmælk, sirup, smeltet kokosolie og kokosmel. Rør det hele sammen til en fast masse, og sæt det på køl i 30 min. Smut dine mandler imens. Tag en håndfuld kokosmasse og put en smuttet mandel i. Mas kokosmassen sammen til små kugler (de er svære at rulle, men i hånden kan de sagtens masses til kugler). Rul dem i kokosmel, og stil dem på køl i 1 time inden de skal nydes 💛 Velbekomme!
- Frederikke