Veganske squash boller


(TIP: Nøddecremen smager fuldstændig som vi kender Nutella, og kan købes i Føtex og Føtex Food til 39,95 kr.)
Opskrift (10-12 stk):
550 g. mel (jeg brugte 450 g. hvedemel + 100 g. grahamsmel)
25 g. gær
2 dl. lunkent vand
1 dl. plantedrik (jeg brugte risdrik)
1 hel squash
2 spsk. hampefrø
2 spsk. sukker
1 tsk. salt
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt plantedrik, sukker, salt og hampefrø. Rør godt, og riv din squash bagefter. Tilsæt squash, og rør det hele godt igennem igen. Tilsæt mel lidt efter lidt, og lad dejen være lidt klistret. Lad dejen hæve i 30 min. og tænd din ovn på 200 grader. Form bollerne (brug 2 skeer), og læg dem på din bageplade med bagepapir. Bag bollerne i 18-20 min. på 200 grader.
Lad dem køle lidt inden servering 💚